KezdőlapLátnivalókTérképAPPKapcsolatGYIKX
1Milyen előnyökkel jár ennek a projektnek a megvalósulása nekem, mint lakosnak?

A fejlesztés eredményeként csökkennek az infrastrukturális és szolgáltatási hiányosságok, mivel a térség lakosságának életminősége javul, kulturális, szabadidős programok lehetősége bővül, prevenciós, rehabilitációs és csoportos foglalkozások szerveződnek, a kulturális és közösségi élet gazdagodik, emellett az önkormányzatok és civil szervezetek működési feltételei javulnak.

2Több projekt is megvalósult mostanában, ezek egymástól függetlenek?

Nem, a legtöbb fejlesztés az integrált térségfejlesztés jegyében összekapcsolódik. A településeket nem szabad teljesen önmagában, a közvetlen környezetükben lévő területektől elkülönítve vizsgálni, hiszen erős – többek között gazdasági szempontból is jelentős – kapcsolat van köztük. Az Önkormányzatok folyamatosan, együttes erővel keresik a fejlesztési lehetőségeket, kihasználva minden olyan kezdeményezést, amely a térségben munkalehetőséget teremt, ezáltal fejlesztve a lakosság életkörülményeit.

3Szeretném mélyebben megismerni a térség történelmét, földrajzát, hol találok ehhez anyagot?

A Gömör Szíve applikáció a térség történelmét, földrajzi adottságait és élővilágát strukturált, könnyen áttekinthető formában bemutató információk tárháza.

4Szeretném megtervezni a túra útvonalát és a programokat egyaránt. Hogyan tehetem meg ezt a leghatékonyabb módon?

Javaslatunk a weboldal TÉRKÉP menüpontjának és a Gömör Szíve applikációnak az együttes használata.

5Van-e olyan lista, ahol a települések szálláshelyeit megtekinthetem?

A Gömör Szíve applikáció ezt a célt szolgálja.

6Milyen időtöltési lehetőségem van a környéken rossz idő esetén?

Számos beltéri program, foglalkozás várja az idelátogatókat. A kellemes időtöltés itt nem időjárás függvénye. A projekt során létrejött attrakciókról itt tájékozódhat:

http://www.szivutjai.hu/latnivalok

Ha további kérdése van, tegye fel az alábbi űrlapon, hamarosan megválaszoljuk.

Kérjük, hogy személyes adatot semmiképpen ne adjon meg a kérdés mezőben! A kérdéseket a honlap adminisztrátorai láthatják és válaszolhatják meg. A válaszok megfogalmazása, jóváhagyása időigényes folyamat, kérjük várjon türelemmel amíg kérdésére válasz érkezik. Amennyiben a kérdést és a választ jóváhagyják, az a fenti listában meg fog jelenni.

Kérdés:
Valódi személy ellenőrző: